Hvad siger kunderne

Rasmus er en sand troldman når det kommer til at designe hjemmesider.

Jeg har været kunde hos RocketBoy siden 2016.

Rasmus mestre både det kreative og det tekniske, så design, udvikling og opdatering går som en leg.

Når jeg får en idé til noget markedsføringsmateriale, er det Rasmus som tager mine skitser og på magisk vis fremtryller det færdige materiale.

Jeg kan varmt anbefale Rasmus, hvis du har brug for en ny hjemmeside eller hjælp til din markedsføring.

Magiske hilsner fra

Sunny Cagara, tryllekunster, SunMagic

Klinikken kan på det varmeste anbefale Rasmus Winther

Rasmus Winther har været klinikkens webdesigner siden marts 2016. Han har ud fra vores ønsker og behov skabt en særdeles velfungerende og brugervenlig hjemmeside, som vi er meget stolte af. Vi er i løbende dialog med Rasmus om nye ønsker eller ændringer, som han lynhurtigt får indbygget i hjemmesiden til vores store tilfredsstillelse.
Vi har nu en hjemmeside, som er levende og dynamisk, og som brugerne, vores patienter, i stigende grad benytter til selvbetjening (booke e-konsultation, tidsbestilling og receptfornyelse) og i høj grad til at holde sig orienterede. Vi får udelukkende positive tilbagemeldinger fra vores patienter.
Samarbejdet med Rasmus Winther er en stor fornøjelse for klinikken. Løse ideer og visioner for hjemmesiden bliver af Rasmus omsat til konkret virkelighed, som fungerer. Rasmus svarer altid prompte på vores henvendelser, ligesom opdateringerne af hjemmesiden bliver lavet uden latenstid.

Hanne Giersing, Speciallæge, Lægerne Strandgade

Rasmus er uvurderlig drivkraft bag realiseringen af websites der sælger

Vi har samarbejdet med Rasmus siden etableringen af Ramsign i 1991. Vi sætter stor pris på hans konstruktive tilgang og evne til at få tingene til at ske: Så snart konceptet er lagt fast klarer Rasmus resten – hele vejen rundt og ned til mindste detalje. Vi har at gøre med en person med en dyb og bred erfaring som er forankret i en tidlig passion for internettet samt et solidt kendskab til grafisk design. Rasmus tryller målrettet med hele Adobe softwarepakken som ingen anden jeg kender. Og det går stærkt.

Det er en stor fordel for os at arbejde med et kreativt multitalent som Rasmus. Uden ham måtte vi arbejde med både en erfaren webdesigner, webudvikler, grafiker, osv. som alle skulle briefes på projektet konstant. Rasmus har en god forretningsforståelse og indsigt i alt hvad der rør sig på nettet, men ikke mindst er han en fornøjelse at omgås og bliver hurtigt en del af familien.

Nick Brandt, Adm. direktør og grundlægger, RAMSIGN

Jeg har været glad for at bruge Rasmus Winther som webdesigner

Der findes mange dygtige grafikere, og mange dygtige teknikere, men det er unikt at finde en webdesiner som Rasmus, der både har styr på grafik og teknik. For mig er det vigtigt, at min hjemmesiden både er flot og fungerer optimalt teknisk (SEO osv.). En anden ting, som jeg værdsætter ved Rasmus er, at han prioriterer sine opgaver højt, og han har været hurtigt til at vende tilbage med layout og rettelser m.m.

Lise Lillesøe, Psykoterapeut og kropsterapeut ved Body SDS@